Sociale zekerheidsrecht

Sociale zekerheidsrecht

Het sociale zekerheidsrecht is een complex rechtsgebied. Niet alleen uitkeringsgerechtigden (werknemers, zelfstandigen, arbeidsongeschikten, werklozen en ouderen) komen in aanraking met het sociale zekerheidsrecht, ook werkgevers kunnen belanghebbende zijn of bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een naheffingsvordering of loonsanctie opgelegd door het UWV.

Onze advocaten zijn zeer betrokken en deskundig en kunnen u bijstaan in de bezwaar- en beroepsprocedures bij onder meer UWV, gemeente, rechtbank, Centrale Raad van Beroep en de Raad van State.

Wij kunnen u onder meer van adviseren over het in dienst nemen van arbeidsgehandicapten en voor u een risicoanalyse maken ten aanzien van een eventuele loonsanctie of een verhaalssanctie van het UWV. Tevens kunnen wij u van dienst zijn indien uw uitkering wordt geweigerd of ingetrokken, indien de hoogte van uw uitkering onjuist is vastgesteld of indien u te maken krijgt met een sanctiebesluit.

Sociaal zekerheidsrecht is bestuursrecht. De termijnen luisteren nauw. Neemt u snel contact met ons op indien u het niet eens bent met een besluit, vaststelling of met een beslissing op bezwaar, zodat tijdig de juiste actie kan worden ondernomen.

 

Bel mij terug

Ongeldig

Invalid Input

Ongeldig

Invalid Input

Mr. Joyce Gonlag helpt u graag verder!

Specialist sociale zekerheidsrecht

Telefoon
078 - 630 00 00

E-mail
j.gonlag@dekoningadvocaten.nl

Image

Gerelateerde artikelen

Steeds bij te tijd blijven? Volg ons ook op social media.

Rechtsgebieden

Ervaring in alle zaken waarmee ondernemers in aanraking komen.

Contact

Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht

Postbus 9069
3301 AB Dordrecht

T: +31 (0)78 630 00 00
F: +31 (0)78 630 00 22
E: info@dekoningadvocaten.nl

Algemeen

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren en uw websitegebruik te analyseren.